Another day in quicksand

25 December
12:01

Tjenare!
Nu har det varit jul och jag fick pengar, strumpor och lite annat. Julbordet var enormt gott och slog kebaben jag åt 23e. Gårdagen var som en vanlig jul. Klev upp tidigt fast jag ville sova bort halva dagen. Tänkte inte på att få god jul sms och fick det som fan på morgonen så kunde inte sova. På tal om det så känner jag mig handikappad utan mobilen. Eller alltså med inga pengar på den för det har jag inte haft nu på ett helt dygn. Massa sms och sms om morgondagen. Men klev iaf upp tidigt och fick mig en vörtlimpa med skinka och äppelmos. Sen var det vänta på kalle som är tråkigt. Sen vänta på maten. Sen dela ut julklappar. Sen var det slut.

Idag så var det tänkt att åka slalom men gruppen jag skulle vara med är sjuk och vill inte. Bara jag och Stellan som vill och kändes drygt då att åka. Väldigt tråkigt då jag sett fram emot som bara helvete på det här. Så den här dagen blir att vänta på kvällen som igår. Tråkigt som fan och jag kommer nog dö under dagen och jag kommer också äta upp mig 3 kilo som jag gör på tråkiga dagar. Speciellt nu då det finns så goda grejer här hemma.

En liten tråkig sak är att jag är en som det måste vara snö och sånt på jul och redan nu pratar Mamma och Pappa om att åka utomlands nästa jul. Men jag sa att jag skulle ha minst 50 000 kr om dom åker utomlands då. Så vi får se hur det blir. Funderar på att förstöra huset medans dom är borta eller något i den stilen.

Nej nu ska jag ha tråkigt hela långa dagen. Höres när vi råkes

tack och hej leverpastej

But I know the heart of life is good

24 December
snart kalle

Tjenare!
God jul på alla jävlar! Känner mig väldigt pepp och glad idag. Nyss fixat telefon så den inte hackar och lagt in ny musik. Känns perfekt. Snart är det kalle också som jag tycker är tråkigt men det är ett måste att se. Det ända som är roligt är introt i julverkstan.

Fick iaf vörtlimpa med en fet stor skinkbit på och äppelmos. Så dagen kan inte bli dålig idag. Ska också få en julklapp som jag verkligen behöver ikväll av mig själv. Ska bli så roligt att öppna den. Nej nu ska jag ner och peppa inför kalle. Vi hörs i ett bättre liv!!!

tack och hej leverpastej

it takes silence to make sound

24 December
00:23

God jul!
Nu är det julafton och det känns skönt för då är det en dag närmare min vörtlimpa. Men ska nog ta en på morgonen då jag kliver upp. Jag orkar inte riktigt skriva något om dagen men har varit i stan och vandra runt med stellan.

Frågan är vart kommer jag hamna på nyår? hatar då jag har flera att välja mellan för blir för det mesta fel...

Nu så vart det slut på bläck i pennan så vi hörs väl säkert imorn på den länga jävla väntan till julbord imorn.

Iaf är det här dagen för att jag och matilda varit kompisar i ett helt år. Vi känner varann som vi varit kompisar sen vi föddes men kommer ändå ihåg saker som hände då vi vart kompisar. Världens bästa vän är hon helt enkelt.

Tack och hej - leverpastej

they pissed in his hands, I told them to stop but then I joined in

22 December
16:28

Tjenare!
Nu har jag nyss klippt mig och det är så himla skönt att slippa allt hår. Vart riktigt kort nu och det är enormt skönt. Dock är mössan nu för liten för mig.

Igår bada jag tunna i Kälarne och det var trevligt tills jag ville svalka av i snön för jag for rakt ner i ett hål och slog foten i massa stenar. Har stora jävla rivsår och bulor lite här och var på foten och gör ont så kan inte gå riktigt. Men det var mysigt ändå och efter det gnällde jag mest på min fot tills jag kom hem.

Imorse när jag klev upp var det tacos för mig till frukost och det satt riktigt bra i magen. Och dom här dagarna har jag ätit så enormt mycket hemmagjord snickers att det är slut nu. Men mamma gjorde snoddas igår så då jävlar har jag något nytt att tugga på.

Något roligt är att juldagen ser jag nästan mer fram emot än själva julafton. På juldagen är det den goda vörtlimpan till frukost med en fet skinkbit och äppelmos på och självklart en julmust. Sen ska vi åka i backen massa folk och det ska bli så himla roligt. Var så länge sen jag åkte skidor och jag längtar så det kryper i hela kroppen på mig.

Nej nu ska jag duscha av allt hår och bli fräsh för är fortfarande små hårstrån kvar. Vi hörs i ett bättre liv!

Dagens låt: Hero Of War - Rise Against

Vet att det också har varit dåligt med rim men har ingen jävla fantasi så ni missar inga bra rim ändå.

Tack och hej - leverpastej

Sometimes we don't learn from our mistakes

21 December
10
12

Tjenare!
Idag har jag varit väldigt opepp och det är nog för jag vill ha julafton och ha julbord. Längtar så enormt efter allt som finns där. Men jag längtar nästan mer till morgonen efter då man tar vörtlimpa med en fet skinkbit och massa äppelmos och julmust. Det är perfekt för min mage för är magen glad så är niklas lindholm glad.

Igår efter jag kommit till hammarn for jag med Sandström,nils och tim till sanna i Böle och kolla på film med dom, nicke, carolina, maria, emma och tjorven. Och idag har jag inte gjort något förutom sällskapsspel på kvällen. Har inge mycket att skriva riktigt för som sagt är jag jävligt opepp på allt nu.

Dagens låt: The End Where I Begin - The Script

Jag har nyss kommit på att jag åt på max för sista gången i år förra gången. Det är lite tråkigt. Men jag ska nog på nyår hinna med det innan tolvslaget.

Tack och hej leverpastej

det är inte sill

19 December
snart kommer tim

Tjenare!
Nu har jag börjat fått julkänsla. Ska hem nu med en hel stor jävla påse med julklappar. Dock är ingen från mig men har fått julkänsla ändå. Nu är det lov också ända till 12e januari! Det känns väldigt bra och lovet började igår med julbord och ska fortsätta idag med filmkväll. Kan inte vara bättre början tror jag? Tänkte skriva mer men känns som tim ringer snart för att jag ska ut. Ska till Hammarn nu. Får träffa brorsan igen, var länge sen.

Klart slut varulvstjut

What the hell is going on

17 December
frukost snart

Tjenare!
Gårdagen bestod utav skola, städa och filmkväll.
Skolan var tråkig för behövde knappt komma på projekt och företagande för är färdig där. Och sen idrotten var rolig men jag vill inte hålla på med lekar på det. Efter skolan for jag hem och började storstäda. Jag är själv inte nöjd för jag måste nog vara den sämsta på att städa och så ska Eva in på torsdag så hon kommer ju säkert gå runt och kolla och ge mig en liten pik. Efter jag städat så drog jag ihop folk för att kolla på  Bodyguard och jag är nöjd med hur det vart. Det var riktigt trevligt. Sen efter det och vi lämnat av folk så åkte jag och sandström till mig och åt kvällsfika. Trevligt som alltid med den mannen.

Nu har jag gjort mig frukost så ska äta den nu. Vi hörs senare i livet nu då jag ska ut på äventyr. Har ett problem i livet just nu och det är att göra en julklapp av en willyz påse och toapapper och en note-it lapp. Kommer ju bli så fint och juligt.

Snart är det jul i alla hus
jag har halkat på grus
jag gillar inte allt på ett julbord
jag vill inte vara med om ett mord
usch och f och blä för ägg

Om det någon som fortfarande inte fattar att rimmen ska absolut inte hänga ihop och dom ska vara dålig.


Tack och hej - leverpastej

jag gillar inte ägg

14 December
18:35

Tjenare!
Det har som vanligt inte hänt något speciellt i mitt liv men ni kan få höra om helgen.
Fredagen började jag med Lucia på skolan och sen fika i klassrummet. Självklart ställde jag upp på en photoshoot i klassrummet då Anna tog kort. Posade gärnet! Efter det gick vi runt och kollade på vernissagen. Efter skolan gick jag på stan och köpte julklappar. Har nu 80 kr kvar och inte har fixat någon present och Mamma och Pappa.

Efter vi gjort staden var det middagslur hemma och sen så åt jag mat och stack ner till Olivia och senare drog vi iväg och kolla på lucia. Det var sjukt bra och dom var så duktig så. Efter det gick jag från stora kyrkan ända upp till solliden. Fick vänta en kvart på Adam i parkskolan korsningen. Vi skulle till Britta och kolla på idol med hon, matilda och cizsi. Vi såg bara vem som vann för vi kollade på mysteriet på greveholm istället. Sen efter idol kollade vi på en annan film som jag inte kommer ihåg namnet på. Senare drog vi ner på stan en stund och jag tog en buss hem i natten. Eva sov i köket så skulle akta mig om jag skulle in dit skrev mamma i sms hon skrev också att jag fick välja att sova på soffan, toan eller med Novalie.

På lördag klev jag upp tidigt och åt frukost så for vi hem till Hammarstrand. Där så började jag direkt försöka få ihop 100 bilder jag ska framkalla och fixade en speciell julklapp. Senare satt jag bara vid datorn men på kvällen så vart jag less på det och drog på en fest. Jag vart en ansvarsfull kille och tog hand om allt folk den kvällen och hade diskussion om man ska vara vegetarian eller inte. Den diskussion vart jag helt nerslagen i för jag har själv inte funderat på det och jag hade en sak jag bara sa "det är gott med kött" och det höll ju inge bra. Men någon gång ska jag ta revanch och studera frågan och verkligen vinna. Eller komma fram till ett enat beslut men som jag märkt så ska man inte diskutera med äldre för man vinner aldrig.

Idag har jag bara varit slö och sovit och gjort ingenting. Och jag pluggade men somnade medans jag gjorde det så var inte så väldigt bra. Nu väntar jag bara in bussen kl 8 sen ska jag sova. Vart inge rim idag pågrund utav dålig fantasi.

Tack och hej leverpastej

I'd give up forever to touch you

9 December
duschdags!

Tjenare!
Idag var andra dagen i rad jag ätit kladdkaka. Inte bra för min bringa men det spelar ingen roll.

Idag klev jag upp åkte till skolan. Där så hade vi ingen kamera eller något så vi kunde inte göra något men Ulf kom med en superdålig kamera till slut så vi tog en bild på frösöbron som vi ska göra om till Skriet. Sen på lunchen så fick vi vara i fotostudion en stund och då tog vi kort till Mona Lisa och Damen med slöjan. Vi skulle egentligen inte varit i fotostudion idag för den var uppbokad men vi fick tid ändå. Bra det för annars hade vi nog inte klarat att gjort färdigt projektet.

Efter lunch var vi på jamtli och fan vad konst är dumt för fan. Men efter det hämtade Tim och Sandström upp mig och vi for till mig och åt middag. Sen for vi och fika hos Nils. Det var trevligt. Nu ska jag duscha, starta en tvätt och diska. Sen tänkte jag sova faktiskt.

Jag måste fixa julklappar någon dag och imorn går det inte för då täntke jag göra nytta och plugga. Hade mellan vg och mvg i multimedia. Om jag lämnar in en bra 3 minuters historia får jag MVG, samma sak i medieproduktion A om jag lämnar in en bra förstasida som man kan ha till en valfri tidning. Så det ska fixas imorn.

Men nu ska jag gå och ta vatten över huvudet.

Tack och hej - leverpastej

Åh Göran, Göran we belong togheter

7 December
halv 12

Tjenare!
Nu ligger jag här i min säng och har nyss vaknat. Konstigt att starta datorn är det första jag gör. Bion var bra igår iaf men jag tycker den inte är värd att kolla igen. Den heter Twilight. Efter bion for jag hem och skulle sova men jag fastnade framför datorn för Adam logga in och skicka mig sin låt. Helt perfekt bra var den! Sen fastnade jag helt enkelt framför datorn med youtube som stort hjälpmedel. Det var synd att jag la mig typ 4 för jag tänkte upp och kolla på matildas basketmatch som började kl 11 men det är ju lite försent nu.

Idag har jag ingen aning vad jag ska göra iaf. Blir väl en seg dag då man bara väntar in folk som ska till Östersund. Jag tyckte jag alltid hade tråkigt i Hammarn men är samma i stan fast där är det ännu mindre kompisar att hitta på grejer med. Men på fredag får jag träffa Mamma & Pappa som förövrigt ringde till mig i fredags och sa att dom inte skulle ha några julklappar. Fan vad tråkiga människor. Nu tänkte jag dela med mig utav några rim som är från en utav dom kända låtarna som gjordes i hammarstrandstrakten.

I didn't mean it when I say I was a meatball
I was from a schable
I was eating under the table
I did nothing I was a eskimå
I waas lying to myy dooog,
I couldn't believe that you be gone and be without your love
Never imagine I be shitting beside the dog
iiiIIIIIiiIiiIIIiiIiii never feelt like this
The felling that I'm felling you know felling
I smell my feet
And i think about you Göran
Can't be without you
We love forever and ever right here
Cause baby....

Första versen i We belong together - SBS (sket i resten för andra versen är omöjlig att skriva pågrund utav Jansson)

Tack och Hej - Jag är nog en tjej

I've done the best I can

6 December igen
nyss ätit

Tjenare!
Nu har jag varit och kollat på dans och det var roligt. Kände igen väldigt många. I alla fall många fler än vad jag trodde. Efter så stack jag och matilda till cizsi och hängde nu har jag kommit hem och nyss ätit. Ikväll ska jag nog kolla på bio med cizsi men vi vet inte vilken vi ska ta så det kan nog bli nå annat. Vi får väl se vad som händer.

Jag har nu funderat idag på hur roligt det är att träffa nytt folk. Speciellt 2008 har jag träffat mycket nytt folk och blivit väldigt bra kompis med många utav dom. Och jag träffar nya kompisar hela tiden som blir gansak nära med mig. Men något jag inte gör är att glömma bort dom "gamla" kompisarna känner jag själv iaf och det tycker jag är bra för det kan vara svårt för vissa.

Nu har vi bestämt att det blir Twilight som vi ska kolla på bio och matilda ska kanske följa med också. Blir en trevligt tjejkväll med två trevliga tjejer!

Nu tänkte jag ta ut sopor och nytta innan jag ska med bussen, ett rim skiter jag i nu så nu får ni bli ledsen för ikväll :(


Klart slut - Varulvstjut

maybe that's the way it should be

6 December
11.11

Tjenare!
Var ett litet tag sen jag skrev men det är för ni är så tråkig att inte kommentera då Jansson ber er snällt att göra det. Men jag orkar inte prata om allt som hänt mellan dom här två inläggen men kan prata om gårdagen och om framtiden.

Igår var det roligt. Åt på tacosbaren med Matilda, Britta och Jansson och det var riktigt gott och riktigt roligt också. På slutet kom ju Tim också. Senare så skulle Matilda och Britta hem till Britta och kolla på Idol. Jag, Jansson och Tim begav oss ner till Jansson och började som förtära alkohol och efter en stund kom Sandström. Vi var där ett bra tag och prata och gjorde allt grabbar gör tillsammans. Det vart också att Sandström vart chaufför för kvällen.

Sen kom GP och vi for iväg och hämtade Cizsi och sen skulle vi på fest. Det som hände var att vi hälsade på Matilda, Britta och Sofia och sen så for vi ner på stan och släppte GP, Tim, Jansson och Cizsi så for jag och Sandström runt med bilen. Vi hämtade hans lillasyster och skjutsa hem henne sen skulle vi fara till en fest men så vart det lite häng hos Jennifer för alla dom hade gått dit. Senare på kvällen vart det max besök och lite bilturer. Till sist var jag hemma och sov i min sköna säng.

Idag så ska jag kolla på dans kl 15:00 och det ska bli trevligt men vad som händer efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Tim skulle hem, sandström och Jansson. Vem ska jag vara med idag. Blir så oerhört drygt att bara vara hemma och göra ingenting.

En sak som är skönt är att i veckan har jag bara torsdag uppbokad som jag bestämt. Och det är skönt men jag ska plugga några dagar i veckan för det behövs för jag glömde bort att medieproduktion A skulle sluta till jul och har grejer kvar. Men det där fixar sig alltid men nu ska jag vänta in dansen och förhoppningsvis så kommer det hända något roligt efter det.

grötfest ska jag dissa
efter det här ska jag gå och pissa,
mackor, mjölk och annat måste bli köpt
jag ska inte köpa nå kött

Tack och hej Leverpastej

RSS 2.0