Stay up in the morning just having fun

Hej! sommarn känns som den blir bättre och bättre. Varje dag känns skönare och bättre än dom andra. Nu är ju dock stellan i stan och det är ju jävligt tråkigt men ska nog ha kul ändå. Idag har jag åkt till kälarne och bada med tim och prata med honom. Sen hem och sova och slöa sen vara med familjen östlin. Och kvällen vart nog fan den bästa kvällen hittills på sommarn tror jag.

Började med att jag, david, ann-britt och linda for till ammerån och badade vid ett ställe dom kallar för stomne och folk trodde där också att jag var ihop med linda vilket är ganska komiskt då hon är 35 år. där åker vi ner för den strömmiga ammerån. Är så skönt och vi bada en halvtimme. Sen på hemvägen tar ann-britt en tur runtom i hela krokvåg och säger vart alla bor och vad som hänt och allt. Har hört det flera gånger av henne och fått den rundturen många gånger men lika kul och mysigt ändå. Efter en lång biltur så är vi hemma och jag får tårta från gårdagen då sara fyllde år. Så börjar vi spela geni och har det allmänt trevligt. Fick höra lite grejer som hänt då man var liten och sånt.. kommer hem nu och känner att hänga med den där familjen är fan bland det bästa som finns. Då Annbritt och linda börjar prata kan ingen få dom att stanna upp och andas. det är så kul och david bara sitter med huvudet ner och skakar för han skrattar.

Jag har glömt bort hur jävla underbart dom här kvällarna med davids familj och blir påmind nu då han ska iväg till fjällen imorn. Men då han kommer tillbaka ska det bli mer häng med den grabben.

Trodde kvällen skulle bli skittråkig då man inte hade någon att vara med så kom man på David. Men nu ska jag sova och imorn ska jag gå promenad med jansson tror jag om han vill det för det är rejält mysigt det också och känna svettlökarna blir större för varje steg.. hörs hane!

Dagens låt: With or without you - De Nye Gitarkameratene

kanske världens skönaste låt...


nej man kanske skulle skaffa sig ett liv...

jag tänker alltid försöka lägga mig vid senast tolv men blir ändå att jag sitter vid datorn fram till 2-3. Jag vill inte vända på dygnet riktigt fast jag inte har jobb... men det känns oväsentligt. Min sommar hittills är bra tycker jag med sköna och härliga dagar. Men det kunde ju vara mycket bättre..

Idag åkte jag och stellan till kälarne med min moppe. Imorn gör jag samma sak fast med jansson. Vi ska nämligen träffa johan och hänga lite med den killen. Så därför ska jag ner nu och borsta tändrna och sova. Måste ju försöka få till min frisyr precis som johan. Det jag gör är att jag duschar och har hjälmen på mig länge så blir frisyren tydligen som johans gamla enligt jansson. mycket bra.... fan va det här kändes tråkigt. ööh hane!!!

Have you ever been a part of something
that you thought would never end?
And then, of course, it did.


I wish I could be the one, the one who won't care at all

Mycket stavfel och grammatik fel igår märker jag....  undra varför?

the last time!!

yo studenten ikväll!! sitter hos nicke nu och han duschar och jag lyssnar på självklart avenged sevenfold..

Grattis till alla studenter som tar sitt kliv ut i vuxenlivet. Lycka till!!!

Men en tråkig sak är att jag bara funderar på nästa år. Hur jävla tråkigt det kan bli. Kanske blir själv och får leva fattigt eller något sånt. Alla jag är med nu hela tiden tar studenten och kommer suga rejält jävla hårt om de inte finns nästa år och hänga med som man gör nu. Får ta vara på sommarn som tusan.

På tal om sommarn så har jag ju inge sommarjobb och funderar på att ta ikapp alla badtimmar jag missa förra året och hänga rejält äckligt mycket folk och ta vara på varenda timme på sommarn, Ska inte sitta och ha tråkigt framför datorn för det är det sista jag vill göra. Ner och jobba på mitt projekt till trean som är att göra malins unge till ett rejält underbarn som ska kunna mer än alla andra barn i hela världen....

ikväll kommer mamma och pappa hem från turkiet och det får mig att tänka på att jag ska fan iväg till turkiet om snart 3 månader bara. Liiiite bra!! ta och fixa sig en rejäl fin solbränna med dom bästa kompisarna i världen och det jag mest ser framemot är att höra stellan prata på ett annat språk än svenska då han knappt med nöd och näppe klarar av det.

Tim ska ha sig en rejäl jävla bra kväll då han ska få sluta skolan där han jobbigt så flitigt och vara hela tiden på skolan... NOT! Han förtjänar det för han är en förjävla bra kille med ett underbart fina tår och den bästa som går att prata musik med. Sommarn måste innehålla massa filosofiska nightrides!!

Stellan
ska banne mig få ha en rejäl jävla bra kväll också då han också får sluta skolan och bli vuxen. Att få vara med en sån jävla kille varje dag det är jag glad att få vara. Alla underbara timmar i hans olika vita volvos kommer jag komma ihåg ett bra tag. Så det där jävla redheadet ska fan få ha sig en fin sommar som han ska få mig att vara med också.
 
Jansson
är den jäveln som fått stått ut med mig längst. Han är guld värd och han ska fan få ha sig den bästa kvällen och sommarn. Den här killen är smart och har lite planer och dom planerna verkar inte bli i närheten av mig så får fan ta vara på tiden med honom man får nu. Kan verkligen hata han ibland men älskar han för det mesta. Klockren människa är vad han är. Vi kommer gå många promenader i sommar hoppas jag!

Nu ska vi ut i PISSREGNET SOM JAG MÄRKTE ÄR NU! jAG HATAR LIVET!!! BRÖÖÖLÖ!!!!!

ha kul på studenten! YOOO!O!O!OOO fo sho!!! hårda livet i hammarn yoyoyoyoyo
hejdååå PUSS

RSS 2.0