I like the way you struggle but you know I'm here to win

The Quiet Place - In Flames
Crawl Through Knives - In Flames
Pinball Me - In Flames
Ordinary Story - In Flames
Satellites And Astronauts - In Flames
Erase You - In Flames
Dead End - In Flames ft Lisa Miskovsky
Free Fall - In Flames
Delight And Angers - In Flames
The Chosen Pessimist - In Flames
Sleepless Again - In Flames

Några låtar som är jävligt bra med In Flames då jag hade dom på blandning. Men alla är så bra men dom där kom alla på rad och dom är så jävla bra! Fyyyyy i satan!

I need to ease my mind, And kill what burns inside

Hallojsan!

Nu sitter jag hemma i lägenheten. Alldeles ensam och ska snart städa och sånt. Diska, ta ut sopor, vattna blommorna, dammsuga... sen så ska fika vara på bordet kl 10 ikväll. Hoppas jag lyckas med allting!!!

Idag har jag iaf spelat match... eller ja kollat på match. Det vart 5-1 till oss mot orrviken. Jag fick spela 5 minuter, yey! Varför jag stannar i laget och inte gnäller för att jag inet får spela är för att jag egentligen inte bryr mig om att få spela men visst är det drygt att sitta på en bänk i 90 minuter och försöka vara peppad till varje match men om jag slutar så kommer jag missa så mycket. Typ alla roliga skämt och allt som händer på träning, bussarna, under matchen. Allt runtomkring matcherna. Och så är det roligt att träna också.... 

I alla fall så har min helg varit väldigt rolig fasdt jag troded att jag skulel sitta framför datorn hemma och göra ingenting. Men orkar inte skriva vad som hänt och så för tar så jävla länge men kan tacka kälarne folket, stern och jansson för helgen!

Dagens låt: The Western States Motel - Powerlines


I'll look into the sun, just so I can shine

Tv kvällen gick åt helvete. Fastna framför msn istället. Nu har man gjort sin berömda chokladsmet och så blir det glass med banan! MUMSFILIBABA! Det blir film, into the blue en film typ alla sett men inte jag och malin konstigt nog. Så nu blir det ett par timmar med att kolla in Paul Walkers sexiga kropp och få några heta drömmar i natt då man sover... På bild här nere den sexiga paul walker


Here's the weight of the world on my shoulders

Nu ikväll hade jag tänkt parkera mig själv i soffan. Bara för att det inte vart någon match ikväll och jag hade istället tänkt vara med någon eller ha någon sorts utav gänghäng. Men vissa kunde inte för dom gjort andra planer och skit. Fast jag har bara fråga typ 3 st men det hö rinte hit för jag somnade sen och sov 2 sköna timmar.

Malin sov också och känns som vi börjar lite som en ritual att sova efter skolan för det gjorde vi igår också. Och det är så skönt. Jag kommer typ säga till folk som vill vara med mig efter skolan om det kommer hända att jag kan inte för jag och malin ska hem och sova. Idag var det skattjakt och malins klass vann. Grattis till dom....

Programmen jag ska se!!!!

17:35: Las Vegas
18:30: Americas Funniest Home Videos
19:00 Miami Ink
20:00 Simpsons / Fabolous life of (Beror på mitt humör)
20:30 Family Guy / Fabolous life of (Beror på mitt humör)
21:00: Mythbusters
22:00 South Park
22:30 South Park

Dagens Låt: Never Lies - Lupe Fiasco

I feel my time has come

yeaaaaaaah! Nu är biljetterna till in flames beställt. Bara typ 62 dagar kvar då tills man är och lyssnar på dom! Jag längtar som bara fan!!!!!! Jag är bara lite nervös hur det ska gå för mig och nicke nere i stockholm. Vi kommer gå fel och bli överfallen och dö. Men bara det händer efter vi kollat på dom så dör jag lycklig iaf!

Refrängen till Take This Life

If I ever
If I never
Make me want to stand up for whatever
Make me say
Make me pay
Make me understand you're there for me

Take this life
I'm right here
Stay a while and breathe me in

Take this life
I'm right here
Stay a while and breathe me in


Another Day In Quicksand

Ja nu har man kommit hem från första skoldagen och ska snart äta. Redan så är det ett litet diskberg och vi hade redan fyllt tvättkorgen, dock så är ju mamma och syster här och hjälper till på diskberget och om vi har tur vilket jag kan tro så kanske någon utav dom diskar.

I alla fall skolan ser jag inte riktigt fram emot år. Går hela dagarna förutom fredag eftermiddag då jag är ledig och på våren tror jag att jag kommer gå hela dagarna varje dag. Det är drygt... och så blir det inge mer stanna uppe länge och prata med kompisar, kolla på film till tidiga morgonen eller några såna grejer. Nu får jag sitta vid datorn från då jag kommer hem tills jag ska sova. Och så får jag stänga av musiken när malin ska kolla på olika serier som Sjukhuset, Ensam mamma söker och Andra Avenyn... idol.. fan finns säkert 10 st till.

Men det ända jag egentligen ser fram emot är att bo med just malin. Hon är ju perfekt att bo med. Hur fan skulle jag funka utan fika kvällarna vi kommer ha. Det är ju sjukt roligt att bo med denna människa som jag egentligen aldrig är med annars. Men får hoppas någon mer än jag vill fortsätta med att ha gänghäng efter skolan för det är något jag vill. Ikväll blir det storfika, godaste av det godaste!

Nu har jag nyss ätit och då såg jag att dom hade diskat. Lite braa! imorn så blir det mycket. efter skolan ska jag och malin fixa pass, gå lite på stan, hälsa brorsan min som har fått en Alexander och så ska jag och malin grilla!!!!!!!!!!! MUMSFILIBABA!!!!

nu ska jag dra iväg och kolla tvätten! HAREEE!

Dagens låt: För kort för att vara lång - Nicholas P

Pengar rullar in som det ska.... det gå bra nu!!!

Jag är glad, lite gladare än normalt för jag fick lönebesked idag och den 27:de så kommer jag få in 3507 kr till på kontot. Det är lönen för sista veckan. Jag vill bara påpeka att jag tjänade ungefär 10500 kr på 3 veckors jobb. KA-CHING!!!!!!

För dom 3507 kr ska jag köpa en mobil för och ha fortfarande kvar mina 7000 jag redan har på kontot. Sjukt mycket pengar, fatta hur många tuggumin det är! Mer än att få plats i munnen i alla fall det vet jag. Kanske man borde köpa upp halva företaget Microsoft? får se hur det bli med det.

I alla fall idag klev jag upp kl halv 11 och har redan hunnit packa allt, ätit frukost, kollat igenom bdb, nördat lite cs och skriva detta. Lagomt manligt gjort av mig att packa allt på typ 25 minuter samtidigt som en tjatande mor vill stryka varje plagg innan jag stoppar ner den i resväskan, det spelar ju ingen roll för då jag kommer till stan så slängs det in i garderoben och allt är åt helvete igen.

En bra sak till med pengar att min kära syster har hittat nå special sak som bara ragunda kommun hade, buss för bara 111 kr eller nåt sånt var det och då är det precis samma som det jag hade förra året som kostade 590 kr. Det är ju sjukt!

Innan jag slutar så vill jag säga att detta skriver jag för att jansson inte ska gnälla på att jag är bortskämd, min mobil och alla andra saker jag kommer köpa är från lönen då jag arbetat i sommar. Blir såååå arg!!!

Ja just det nu ska jag beställa in flames biljetter åt mig och nicke sen duscha och vänta för att åka in till stan och försöka slå fruntimmer på bowling, livet leker gott folk!!!!!

Dagens låt: Leaving on a jetplane - John Denver

I don't like him very much.... LETS KILL HIM!

Halloj i stugan!

Idag så har jag spelat match, eller ja jag vet inte hur jag ska säga men laget vann med 2-1 i alla fall! bra grabbar!!! känner mig väldigt delaktig!!! Väldigt roligt att få folk efter matchen säga bra spelat fast man suttit på bänken i 90 minuter.... men ja e int bitter!
 
Fast jag förstår inte varför jag fortsätter spelar egentligen. Kommer liksom bara bli jobbigt nu då man börjar skolan för att två hela dagar går bort då man kanske kunnat varit med några kompisar och göra nå roligt. Och så ska man på minst en match i veckan för att sitta på bänken i 90 minuter. Känns ju jävla pepp för det iaf men ja e int bitter...absolut inte.. jag är tacksam, jag är glad, jag är vacker, jag är tjock, jag är jättelycklig, jag är glad, jag är tacksam och framfört allt jag är ödmjuk....

Nu på kvällen har vi koll på Kung Pow 2 och gjort hammarn osäkert. Imorn så blir det i alla fall bowling och sånt, det ser jag fram emot!

En jävla bra sak är att imorn ska jag beställ biljetter till In flames för mig och nicke! fyyyy vad bra!!!

snyltarN e hemma!!!

snyltarN is back och jävlit black ehehe!!! Hon har redan hunnit svulla i sig fusklasagne :(








HÅRDROCK I MITT HJÄRTA!!!

Gårdagen var roligt, helt jävla galet roligt alltså!

Jag vill säga förlåt för jansson om han kommer ha men för livet för olika samtal.
Jag vill säga förlåt för dom som såg mig dansa på bordet. Ni vill nog döda er själva.
Jag vill säga förlåt för dom som så mig göra olika konstiga saker till låten "Det gör ont".
Jag vill säga förlåt för allt annat jag gjort som någon kan tagit illa upp av.


Oh, Beth what can I do, Beth what can I do

Hej alla glada!

Igår så var det match mot björnen, 2-1 till dom vart det men jag tckte vi skulle ha fått oavgjort i alla fall. Som vanligt så var man inge arg eller nåt för förlusten på grund utav att man spelar 0 minuter och det känns det bara ovärt att bli sur eller nåt. I alla fall så satt max rätt bra för magen efter matchen!

På bussen hem sjöng vi för fulla muggar och dom där framme undrade verkligen om vi hade förlorat eller vunnit. Jag vill i alla fall gratta tommy för han har blivit kallad för den bögigaste inte-bögen..... det är stort och ärofyllt. Men frågan är.. är han icke-bög :O

När vi kom hem så fick jag skjuts av jonas nilssons mamma till carolina och jag och jonas kom dit och vi pratade mest och kolla på en film. Färden hemåt var inte för varm heller :( I alla fall så är jag pepp inför kvällen men känns som det kan gå åt helvete också. Då kommer jag nog dampa om det blir så :(

Jag och bfff höhö ska ha en speciell sak ikväll i alla fall :P det ska bli skoj och då är det roligt. Och för övrigt så är det imorn man får träffa Olivia "negern" Bergvall! Det sitter inte helt fel vill jag lova!

Ta det lungt, simma lungt

Dagens låt: Kiss - Beth

ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨

Jag skäms som fan efter gårdagen. Vi åkte därifrån och tälta aldrig pågrund utav olika missöden.

Kvällen började bra men jobbig med en oskön biltur med tim och dom andra. Stellan fick ont i sitt sår från yxan. Då jag kom fram till öratjärn hoppade jag i vattnet direkt och badade en stund. Sen klev jag upp och vi satt vid elden en stund. Så vart det badning igen och alla klev upp och jag ville vara kvar men icke!

Till slut så for dom från kälarne hem och vi andra satte oss vid elden. Pratade och myste det var trevligt. Men sen börja det brinna i tältet typ. Så vi släckte och rökte väldigt mycket och vi dog nog halvt allihopa. I alla fall så packa vi ihop tältet och så skulle vi åka och sova hos carolina men jag och stern begav oss hemåt istället. Det var en jobbig vespa tur och vi for igenom världens jävla pöl helvete. Blöt vart jag vill jag lova. När jag kom hem så var det låst och jag ville inte väcka mamma och pappa så la mig i bilen i garaget och sov. Vaknade på morgonen och klev upp och tog frukost. Nu sitter jag här efter ett par timmars sovande framför OS tittande.


Idag har jag inga planer och det tycker jag är skönt. Men på kvällen kan det bli film hos stern tror jag. Eller jag har ingen aning men film ska jag nog kolla på idag. Ska nog försöka få hit adam så kan vi omformatera min dator. Den behöver det. stackars fina dator....

Dagens låt: Unwasted - Fall


Back In Buisness!

Nu har jag tänkt börjat blogga igen. Självklart så blev jag tvungen att göra bloggen fin men sen efter jag gjort headern så vart jag bara less och allt vart skit. Vet inte riktigt hur jag ska ha det. Men jag bryr mig inte så mycket om det i alla fall.

Under tiden jag inte bloggat så har mycket hänt. Jag slutade någon gång under slutet av skolan. Så hela sommarlovet har i alla fall varit. Jag började sommaren med att göra absolut ingenting. Sen har jag nu på slutet efter jag jobbat börjat gjort saker. Varit med massor utav olika kompisar jag aldrig varit med förut och dom senaste veckorna efter yran har jag gjort något nästan varje dag.

I alla fall så är en av mina vänner borta någonstans och man kan kalla det paradiset eller nåt sånt. Men ja e int bitter... jag har ju en bfff nu iaf. och vad det står för vet jag och den personen inte riktigt än men vi ska fundera ut något bra. Och så har ju matilda varit hos mig nu i några dagar och blivit film varje kväll nästan med massa människor. Men alltså jag orkar inte skriva om det som har hänt för lääänge sen så jag skriver om vad jag ska göra nu i veckan...

Idag: Tältning med utvalda treeeevliga människor.
Onsdag: Ingenting hittills men på kvällen lutar det mot filmkväll hos Stern
Torsdag: Match mot Björnen sen inge mer
Fredag: Fest i stugbyn med trevliga och roliga människor. Jag och en annan ska vara extra häftiga och dricka hur plastpåsar som man gör i USA... k00la är vi!
Lördag: Gänghäng med Stern och Negern Olivia
Söndag: Match mot järpen hemma!!!
Måndag: Fara in till stan med mamma, syster, systerdotter1, systerdotter2, systerdottersdotter. Spela bowling.
Tisdag: Skolan börjar... vilket jag kommer börja gråta eller något... iaf special edition fika på kvällen! :D

Det har jag planerat hittills och det är roligt! Men nu ska jag börja städa i rummet och huset för matilda och alla andra har gjort det så skitigt... Nu hittade jag också att matilda har lämnat ett linne här... ska nog städa i den ;)

Ska ut med hundjäveln också och det är fan inte sol heller! BAJS!

Veckans Skiva: Beyond Everlasting - Unwasted

RSS 2.0