Ensamma krigare

hej hejsan!

Den här veckan går jag på skolan och jobbar med saker jag inte gjort och det är bara jag och två i mitt klassrum som jag inte pratar med alls. Så jag har inte överdrivet roligt och får inte heller mycket gjort vilket är dåligt gjort av mig. Idag stack jag hem efter lunch för att läsa på en svenska bok men istället la jag mig och sov.

Nu ska jag göra mig mat för mig själv för att för en gångs skull är det malin som är på vift och jag är hemma. Det händer absolut inte ofta men idag vart det så. Jag har ingen aning vad jag ska göra efter jag ätit för dom jag brukar vara med är upptagen med jobb, träning eller något annat. Därför funderar jag på att sova lite extra sen vakna och säga hej till malin och sen lägga mig och sova för natten. Det låter nog väldigt skönt men förjävla tråkigt för sova är tråkigt.

Jag har ett jäkla problem att hitta sommarjobb och har inte jag sommarjobb blir det ingen bra sommar faktiskt. För jag är ju behov av pengar. Ska ju utomlands och vill säkert köpa en glass eller två också.

Men nu funderar jag lite vad jag ska göra. Ska jag göra ingenting ikväll och ha tråkigt vilket är liiiite skönt eller ska jag ringa någon och försöka vara med dom? kanske man ska göra en våldsgästning någonstans men känns väldigt svårt att lyckas med det tror jag. Får se vad magen säger efter jag ätit mat.

Dagens låt: Ensamma krigare - nicke&davve

det är ingen riktigt pistol han har, det är en banan

Nu är snart lovet över och mycket har hänt. Men det orkar jag inte skriva om så tar dagen som varit.

Började med att jag klev upp kl 7 och skulle göra mig färdig för en dag i övik! Jag gick in för att hämta kläder i strykrummet och där ligger mina kusiner som är tvillingar. En av dom säger "ska du ha spö, din jävel" och vilken av dom det var vet jag inte, antingen filip eller fredrik.

Senare då jag ätit frukost och börjar klä på mig riktigt leker dom i sängen med lego och sånt och är under täcket. Då frågar jag vad som är under täcket och där var det tydligen alienspindlar som suger kuk.... vilka jävla barn och vilken jävla fantasi.

I alla fall åkte vi till övik och bada hela dagen och det var riktigt rejält roligt. På kvällen hälsa vi på jennifer i kälarne och på hemvägen kom jag på idén att sluta prata och gjorde det hela vägen hem. Jag gjort exakt så en hel dag då jocke och matilda var hemma hos mig och jag bara gav fan i att säga något ord på hela dagen. Och jag har glömt bort hur skönt det är att bara vara tyst, helt tyst och inte säga någonting. Och att se hur galen dom andra blir av att man är tyst är bara ett stort plus.

Nej men nu ska jag sova och börja ta tag med saker i livet. Hejdå!

Dagens låt: Pills - the perishers

I'm always lookin' out my own eyes

Hejsan! Nu har det gått en hel helg som varit lugn och trevlig!
På fredagen så kolla jag på Benjamin Button hemma hos mig med Stellan, sanna, emmet och maria vilket var riktigt trevligt! Det var också andra gången jag såg filmen och den var så bra så det var värt att se den 2.45 timmar långa film.

På lördagen kom Olivia och Linnea från söderköping hit på våfflor sen åkte vi till olivia och åt tacos. Sen efter en lång stund åkte jag, olivia, linnea, stellan och nicke till Kälarne och var hos Johanna. Där var vi väldigt många som kolla på robinson och spela singstar. Mycket trevligt.

Nu idag så har jag påbörjat hemsidan jag gör åt Hammarstrands curlingklubb. Och det verkar gå snabbt så kanske blir färdig rätt snart så kommer nog bli en rätt skön vecka det här. Jag har också tränat och nu är det bara vänta på mat och sen vänta på bilresa in till stan. Då vi väl kommer till stan lär det väl bli häng som alltid och det är kul det!

Nej nu ska jag ner och äta mat. Vi hörs når vi råkes!!!

Dagens låt: Savior - rise against


YeaeaeaeAEAeaeaeAEaeaeAEaeaeaEah!!!


Seize the Day (Live from the LBC) - Avenged Sevenfold

Pc's egna lilla hora!

hejsan!

idag har jag varit på pc på besök och sagt hej till alla själar jag känner där! Det var trevligt och fick många att prata med. Enligt petro hade jag i natt varit på en krog och ätit en väldigt god macka men det har jag inte gjort. Nu sitter jag iaf hos emmet och lyssnar på musik medans hon pluggar och jag ska nog ta en buss hem snart och göra mig nå mat.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men tror jag är bjuden på fika till jennie som fyller år imorn! det är så sjukt många som fyller år just nu så det går inte hålla koll på alla. Något fult som hänt är att alla traditioner jag prata om för några inlägg sen så har inget av dom grejerna hänt den här veckan. Inge fika, inge joggning och inge spelkväll ikväll. Men veckan har varit bra ändå.

I helgen ska jag åka hem iaf och ta det lungt och äta hemlagad mat och bli mätt som tusan. Nej nu har jag inte riktigt nå mer att skriva men en liten uppdatering om mitt ointressanta liv fick ni reda på nu!

HÖRS Haaaaj!

Dagens låt: The Perishers - Pills

Well I want you to notice to notice when I'm not around

hej och hoj!

Gårdagen bestod av mycket fika och häng! Satt först på skolan och nötte trackmania med de som är på skolan den här veckan. Sen efter skolan vart det fika med tim, sandström och stellan. Sen till Linus och fika med honom och matilda. Sen kom Joel och han hade en liten present till mig som jag inte ville ha och då kände jag mig dum. Men men... Sen for jag till Emmet där vi var massa som satt och gjorde ingenting. Sen hem och prata om allt och inget med Malin och Emma. Sen sova....

Det var gårdagen lite snabbt skrivet. Idag klev jag upp och åkte på skolan och gjorde nationella i svenska B vilket gick bra tyckte jag. Gjorde det på en timme och det var det minsta man fick göra på. Sen träna jag på matte och nu är jag i lägenheten. Ska snart åka till Kälarne med Tim för att fördriva tid inför ikväll. Ska bli en trevlig biltur med mycket snack och sång!

Jag vill gratta Nicklas och Andreas som fyller myndig idag.

Jag har ingen aning hur jag gör i helgen.
ska man åka hem eller inte?
Festa eller inte?

Äh, det löser sig alltid sånt där men nu ska jag ut till Tim. Vi hörs när vi råkes! hööörs haaj!

Dagens låt: it's been a while - staind

RSS 2.0