IQ TEST

Jag har tyckt jag varit väldigt osmart den senaste tiden och jag har alltid tyckt att jag varit smart. Inte mer än andra men absolut inte mindre. Därför har jag gjort 3 st IQ test idag och allt var inom 122-128. Jag har gjort förut några stycken och dom var också inom den radien. Jag tror banne mig jag är fan lite smart. Dock ska man ju inte lita helt och hållet på det här men det känns ändå bra.

Ni ska veta att IQ är inte hur mycket kunskap man har och hur smart man är i skolan. Det handlar väl mest om man kan tänka riktigt eller nåt sånt. IQ kan heller inte tränas upp har jag läst på en av sidorna jag testade på.


ett utav testen


För att komma in i mensa som testet är ifrån här uppe måste man ha 98:e percentilen. Så jag har ju chansen att ta ett riktigt prov som man kan ta och vara med i mensa. Men jag tycker inte om namnet så tror jag skiter i det. Dock är jag nöjd för skulle precis svara på sisat frågan då tiden gick ut. Den gick ut PRECIS innan jag tröck och den var jag helt säker på att den var rätt. BAJS Men jag är glad ändå! Jag lever ju

Dagens låt: Unforgiven 3 - Metallica

qwerty

Jag har så jävla tråkigt. Så sjukt jävla tråkigt. Sitter bara hemma nu och försöker komma igång och plugga men går fan inte. Har försökt sen jag kom hem och jävlar fan i satan det går fan bara inte.... mycket ledsen kille...

Piff och Puff soundtrack <3

Nånting händer, det e nått skumt på gång.
Men våra, vänner, dom vaktar dagen lång.
Kvinna:
Å dom finns i trakten här omkring, vill du ha hjälp så ring.

Refräng:
Här kommer piff och puff. E på språng nu.
Här kommer piff och puff. Varje gång nu.
Här kommer världens bästa räddningspatrull,
som löser fallen för din skull.

Ledtråd, (ledtråd)
Fotspår, (fotspår)
En uppfinning dom gjort.
Ett smart trick, (smart trick)
Det gick, (det gick)
Och fallet löstes fort.
Kvinna:
Med ett gäng som klarar vad du vill, och säkert lite till.

!REFRÄNG!

Dom höööööör, det mesta dom göööööööör, sitt bästa.
Och när dom är med, känns allting lugnare.

!REFRÄNG!

!Trumpetspel!

Dom höööööör, det mesta dom gööööööör, sitt bästa.
Och när dom är med, känns allting lugnare.

Här kommer piff och puff. E på språng nu.
Här kommer piff och puff. Varje gång nu.
Här kommer världens bästa räddningspatrull,
som löser fallen för din skull.
Här kommer piff och puff. E på språng nu.
Här kommer piff och puff. Varje gång nu. (4x)

Who is responsible

Jag vill bara påpeka att jag har en vän som  är en klok person. Han beskrev hur en perfekt person är.

"man är perfekt när man gör det man vill och är nöjd med det"

En annan klok person utav mina kompisar skrev såhär alldeles själv.

"darkness arrives even in the very brightest of places, though you shall not fear.
'cause light shall vanquish the darkness and make everything clear.. once again"


Vilka jävla kompisar jag har, dom här två är riktigt rejält trevliga och fina människor!!!!!


These are my dyin days

Ja som jag trodde så har jag fan inte pluggat något. Kom hem och åt, sen stack jag ner till tvättstugan och starta två maskiner, har varit ner nu igen och startat två nya. Har bara 6 st kvar då :)

Dagen skulle ju iaf innehålla tvätt och plugg efter skolan men plugg gick åt helvete. Började men sen gick det inge mer, det går fan inge bra alls med att komma igång med skolsaker nu som man måste plugga på eller vad man ska säga. Uppgifter man bara får göra utan att måste söka upp information så går det bra som det är på t ex medieproduktionen, multimedia och dom ämnena. Men engelska och svensak tar det stopp. Funderar på att stanna på skolan hela dagen på fredag och försöka jobba för jag måste bli färdig med grejerna.

Istället för plugg vart det att göra en spellista till mobilen och den vart jag färdig med nu, höll på i en timme konsant att bara välja ut låtar och skit. Nu jävlar blir det skönt att lyssna på musik men dock har jag tappat bort hörlurarna till mobilen. Så måste väl köpa nytt eller något. Vad ska man göra resten utav dagen då efter man ätit middag, känner inet för att sova konstigt nog :O jag måste vara sjuk på något sätt. Men kan säkert bli att man tvingar någon att stå ut med mig.

Nej nu ska jag fortsätta kolla igenom folks liv på bilddagboken och lyssna på musik och fundera på livets funderingar :)

Dagens låt: Dom med det härliga bandet Constitution For Fools Kolla in deras sida myspace.com/ConstitutionForFools


I'm Right Here

Hejsingen!

Idag har jag varit på skolan och kollat på film sen spelat flashspel för jag var färdig med uppgiften vi hade på medieproduktionen. Då jag kom hem väckte jag malin så gick vi och handla och åt mat, sen nu snart ska vi börja storstäda och det ska bli ilte roligt faktisikt.

Efter städningen ska jag fan försöka ta mig tid att vara hos dan coh stellan på guitar hero kväll! Ska bli roligt det. Jag ska finna mig tid till det och det ska bli roligt och trevligt. Känner att det vettiga folket som finns att umgås med är kälarne folket och dom som är med mig då jag är med dom. Har alltid roligt oavsett vad man gör. Och inge gnäll på dom om något som händer i livet och i världen! Det är braaa tycker jag!

Imorn ska jag iaf hem och plugga och tvätta tills jag ska göra middag, sen ska jag få min eftermiddagslur som jag inet fått mig på många veckor känns det som. Ska bli skönt. Imorn är det Niklas-dag som carro så fint sa det. Men i slutändan lär det säkert bli att jag hamnar hemma hos någon... Men nu ska jag iväg och städa lite och den duscha och sen dra iväg på guitar hero kväll :P

BTW så har jag och Malin bra kommunikation via msn då vi är båda hemma samtidigt i lägenheten. Mer osociala människor än mig och malin får man leta efter.

Dagens låt: Why - Crossfade

Breathing slowly

Hejsingen!!!!!!!!!!

jag är nu vaken som fan men har ingenting att göra... Vad ska jag göra? städa kanske? då skulle malin nog bli glad....

Ne igår så var det roligt. Vid 4 så kom Sandström hit och lite senare kom Jennifer och Victor, vi började med mat direkt och jennifer gjorde väl ungefär allt och jävlar vad gott det var. Kycklinggryta av nå slag vad det. Hon får gärna göra mat för mig igen men inte hemma hos mig för disken var fan jobbig. Efter vi ätit så drog vi direkt till bion och kolla på Step Brothers, den var väl sådär och jag tycker ni inte borde slösa pengar på att se den på bio men ladda hem och se den iaf :)

Efter bion så for vi hem till mig igen och på vägen hem så körde vi och var busig på lillänges parkering.... nu fick jag även reda på att jag inte har något att göra ikväll också... TYPISKT.,. jaja vi kom hem till mig iaf och hade det bara trevligt och prata på och skit. Sen när Sandström och Victor drog hem så sov jennifer i min soffa. Jag visste inte om jag skulle väcka henne för jag vet ju hur det gick då jag väckte henne under yran. Då misshandla hon mig nästan. Men jag tog mig mod och väckte henne så åt vi kvällsfika och sen la vi oss.

På morgonen klev jag ju upp före henne och det var ju inte så konstigt men sen så sitter man i köket med datorn och har trevligt och då efter en lång stund så skrämmer jennifer mig för jag sitter med ryggen mot dörren. Och jävlar vad rädd jag vart, hjärtat i halsgropen! Sen efter ett tag for hon hem och nu jävlar har jag tråkigt vill jag lova. Verkar som det inte kommer hända någonting på hela dagen och kvällen....

Dagens låt: Never coming home - Crossfade

He's a stranger to some, and a vision to none

Jag är sååå jävla sugen på att klättra över bron hela väggen någon gång. Vädret ska vara vindstilla och jag ska inte vara full heller. Men jag vill fan göra det. Men snart är det vinter och fan jag tar det efter vintern om jag fortfarande vill :)


We are ordinary people, we all live different lives

Igår var det fredag. Och jag började morgonen med att vakna upp bredvid tommy... Vi åkte till skolan och jag hade multimedia. Jag vart färdig med mitt rätt snabbt och gjorde ingenting tills jag fick sluta. Sen vart det lunch med mamma, pappa och malin på stan. Köpte också massa tröjor och skit. Sen då vi kom hem så gick jag och la mig någon timme. Efter det gjorde jag mig mat och sen "förfesta" jag och malin genom att fixa oss framför spegeln. Och dricka ur vinglas. Lagomt manligt för min smak

Jag åkte senare till Adam och jag måste säga fan vilken mysig lägenhet han bor i med sin pappa. Men iaf så drog vi ner till jansson efter ett tag och hängde med jansson, tim och sandström. Dom skulle på krogen men bestämde sig efter ett tag att följa med oss till Valla. Vi var där och festa och hade trevligt. Har också en bula i skallen för jag vart inputtad i toalettdörren. Men det är så det ska vara.

Efter en lång tid så tog vi en nattbuss hem till stan och jag och petro gick hem till henne för jag skulle sova där. Då var någon där lite kalas och sånt och mer säger jag inte. Men det var roligt att lyssna på det snacket hemma hos petro. Jag vill bara säga att Victor är den grymmaste människa jag träffat på länge tror jag. Allt han gör är klockrent!!!!

Men ikväll så blir de iaf middag och bio med sandström, jennifer och victor. Och för en gångs skull har jag ingenting planerat tills näst avecka vilket är så skönt. Men nu ska jag nog dra och duscha.. hane!

Dagens låt: From Yesterday - 30 seconds to mars


RSS 2.0