I'll do anything for a smile

Jag har alltid älskat musik och alltid gillat så extremt mycket olika musik. Men har aldrig riktigt haft en artist eller ett band som jag verkligen tycker om mer än alla andra men nu tror jag fan att jag funnit det bandet. Avenged Sevenfold är så sjukt jävla ohövligt gudabenådigt bra!

Ikväll då jag kom hem och var trött tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på Avenged Sevenfold live in the lbc dvdn för femtioelfte gången men innan det gick jag in på youtube och två timmar senare sitter jag här och fortsätter kollar på youtube på massor utav olika filmer med Avenged Sevenfold. Massa filmer om hur dom gjorde låtarna och massor utav annat tjafs jag inte riktigt skulle bry mig om förut om band jag tyckt om rejält mycket. Men Avenged Sevenfold är ett nummer värre än alla andra band enligt mig! Så nu har ni fått vetat ni nog inte brydde er ett jävla skit om men det bryr jag mig inte om.

Idag har jag iaf haft sovmorgon och sen varit på skolan. Gick ner på stan med jansson och schlagerbögen johan landerberg. Sen åkte jag och jansson hem till mig och åt och efter ett tag kom gisseldahl som nyss införskaffat sig körkort och vi har cruisat runt hela kvällen och gjort massor utav saker. Max drive-in var nog det viktigaste på hela kvällen... imorgon åker jag hem med nicke också och ska ge han bensinpengar för första gången i mitt liv. kan lova att det inte blir sista heller!

Men nu ska jag borsta tänderna och lägga mig att klicka runt på youtube på massa avenged sevenfold filmer och sen kolla på live in the lbc tillslut!

Puss och kram på alla er fina människor som läser denna otroligt fina och tråkiga blogg!

If I was perfect then this would be easy

Hej hopp i lingonskoga!

Igår var det CL final och då kom det hit en hög med grabbar som har namnen Tim, Ted, Stellan, Nils, Jansson, Martin och Dan. Det var trevligt och matchen var trevlig. Brydde mig inte riktigt om vem som vann men kändes bättre med Barca.

Nu idag börjar jag efter lunch och ska försöka göra färdigt den sista uppgiften vi har mediekommunikation. Sen ska jag hem och städa. Sen får jag se om jag beger mig mot krogen med mina kompisar som ska dit ikväll eller om jag stannar hemma och försöker göra det sista jag har i skolan. Får se hur det blir men just nu lutar det mot pluggkväll men efter man har pratat med Tim och co så kan det ändras.

Förresten så ser jag fram emot lördag då vi ska till sollefteå på cruising. Förra året var en spontan resa till den cruisingen men ack så rolig den vart. Var inne i öltältet större delen utav kvällen och mötte Malin som hade stått och väntast tills klockan vart över tolv då hon vart 18 så hade jag nyss gått och köpt cider. På hemvägen tror jag att jag delade shotgun med Maria Berglund men som tur var bara till bispgården så sista biten fick man mycket plats. Jag tror det här året kommer bli lika roligt och dyng ska vi bli!

Nej nu ska jag duscha, sminka och göra mig färdig inför skolan, hörs hej!

Dagens Låt: Avenged Sevenfold - Crossroads


Nu kör vi!

Hej och hopp i lingonskoga!

Gårdagen vart rätt så rolig igår. Gick på marité med balfolket!

I alla fall har jag fixat till så jag har mitt bankkort nu, jag har en ful gubb plånbok, ska hämta id-kortet imorgon och har fixat busskort. Så mitt liv är fixat igen och jag kan gå tillbaka till det normala.

Jag har inte riktigt något mer att skriva. Men drömde en dröm igår natt och jag tror den kommer bli sann faktiskt. Vad det handlar om berättar jag om det händer! hihihihii fnizzaH

Dagens låt: Falling Slowly - Glen Hansard and Marketa Irglova

leaving on a jetplane

jag har ett fult äckligt svart blåmärke på arslet!
jag har ingen plånbok
jag har ett annat blåmärke på armen med en bula
jag har suttit sönder en stol rejält

Meeen det var måndag och tisdag allt det hänt. Idag har inget hänt som vart otur.
Svenskan gjorde jag färdigt jobb och känns bra inför slutet nu. Lunchen var så overkligt god. Multimedia så är jag nästan färdig med projektet och den kursen. Jag behövde inte diska och jag hann med att sova en stund efter middagen. Har haft det trevligt med kompisar och ska snart sova. Dagen har inte varit helt fel, dock gjorde det ont en gång då jag satte mig på en stol i matsalen för jag tänkte inte på mitt svarta blåmärke.

Dagens låt: M.I.A. - Avenged Sevenfold


A little alone but it's all right

Min vecka har bestått av mycket sport. Basket, fotboll och hockey! Det är tummen upp!

Måndags spela vi basket på österäng och mötte några k00la katter!
Tisdags hängde vi hos nils och snodde tillbaka min grill!
Onsdags kollade vi på match på o learys och vilken härlig stämning det var då Barca gjorde mål!
Torsdags kollade vi på hockey hos Stellan och vad härligt det var då Sverige gjorde 3-1!
Idag har jag gjort nationella och det gick lite knakigt, förlora som vanligt på 21 också :(

Ikväll verkar det bli middag hos trevliga jansson och efter maten kolla på semin Sverige - Kanada. Och på lördagen om vädret talar för det blir det nog traditions turk med jesper, axel och viktor och nå fler! Det gillas verkligen!¨

Dagens låtar: The Weppies - Living in the twilight
Gorillaz - Feel Good Inc


RSS 2.0