dräktig idag är jag litegrann!

28 November
Snart middag

Tjenare!
Nu kommer ett inlägg från min gode vän Nicklas Håkan Jansson.

Jag sitter här i Lindholms välinredda lägenhet och lyssnar på några klassiska låtar som vi gjorde i våran ungdom. David är i badrummet just nu och gissa vad han gör? Han rakar sig, han ska få sig en sexig frisyr sen så han kan hooka alla bitches. Ikväll blir en mysig kväll, vi ska ut och dricka lite alkoholhaltigt. Inte för mycket såklart, vi dricker vettigt och alltid varannan vatten!

Vet du jag har inte så mycket vettigt att säga igentligen. Skriv nån vacker kommentar annars blir det osexigt

sommaren är kort

26 November
strax efter mat

Tjenare!
Idag var det öppethus på skolan och gud vad mycket godis jag fick. Och var med i webbradion och bla blabla. Hade prov i programmhantering och nu  fick jag VG i den kursen, så hade vi prov i svenska vilket gick lite sådär, fick G bara. Jag, Axel och jesper tog också en sexig bild i fotostudion! Nu har jag ätit och försökt fixat lite saker. Ikväll är det bandy och jag är peppad. Ska blir riktigt roligt.

Jag trodde nästa vecka skulle bli ganska tom för jag hade inte planerat något men tydligen kom det in två filmkvällar men tror det bara finns tid för en eller så får alla vara med på den. Och så är jag med Olivia en dag och bandy en dag. Sen så ska jag spela tennis med jesper, axel och kanske tommy också. Så veckan är fullbokad på en gång. Känns tråkigt att det jämt blir så men det är alltid bra att man har något att göra.

Och imorgon smäller det. Om det är slut för fotboll eller inte. Om jag har tur behöver jag inte åka hem imorn och hämta grejer så jag kan stanna och träna fotboll och känna efter om det blir en säsong till. Känns lite drygt att träna med a-laget bara och sånt och vill inet slänga bort 2-3 kvällar i veckan på fotboll blir lite drygt då det knappt är säsong än. Får helt enkelt fortsätta fundera på det varje dag som jag gjort nu i evigheter, ungefär sen säsongen tog slut i år.

Men nu ska jag ta och dammsuga i lägenheten ta mig en middagslur och vänta in bussen till bandyn. I väldigt stor brist på rim och fantasi så får ni helt enkelt vänta till nästa inlägg.


Sommarn var riktigt rolig och jag, viktor och maria var pepp sista festen ;)


Klart slut - varulvstjut

I'm laugin' but you're laughin' at me

25 November
över tio

Tjenare!
Den här dagen är ganska onyttig. Väldigt mycket dricka och pizza och hamburgare och strips. Inte bra men jag är glad ändå. Är magen glad så är jag glad.

Jag började med att gå på skolan och direkt till utvecklingssamtal som gick helt perfekt. Dock verkar det som gunilla har glömt och skrivit in att jag lämnat in grejerna som var kvar till Engelska A för det stod IG, konstigt men det blir nog löst av britten. Sen fortsatte jag på projekt&företagande och skrev färdigt marknadsplanen och fixade budgeten. Sista veckan innan jul ska vi ha redovisning på det, ska bli kul att se alla andras idéer men vill inte visa mitt. Sen så var det lunch på sibylla och det var gott. Sen var det idrott och då hade vi hinderbana och nå styrke sak. Sen på slutet var det avslappning tjolahotta och jag tror fan att jag somna lite.

Efter skolan for jag hem och väntade in Carro, Stellan och Dan. Vi åt pizza och då vart jag mätt igen och det var väldigt gott också. Sen satt vi mest och kolla på tv och prata massor. Att man har så jävla roligt med visst folk är helt otroligt. Vi satt nog i en kvart och gjorde massa olika ljud med munnen och jag vet inte varför men vi framstod nog som lite galen skulle jag tro. Senare spelade jag och Stellan lite bandy och det var roligt sen åkte dom och lämna mig med disk.

Nu sitter jag här med en banan och funderar på hur det kommer gå på programmerings provet imorn dock är det bara för högre betyg så man behöver inte bli nå nervös egentligen. Sen ska man ju ha någon slags redovisning på en bok vi ska ha läst men jag fick den nu i veckan så har knappt hunnit läst ut den men hinner det nog innan jag somnar ikväll.

Så morgondagen består av ganska jobbig skola och bandy på kvällen.

benka vill vinna och gör allt i sin makt
men det slutar med en ända stor slakt
stellans engelska är alltid på topp
det är också hans snopp
jag gillar inte ägg


Klart slut - Varulvstjut

ich liebe dich

24 Maj 22:38

Tjenare!

Idag fyller pappa år, grattis!
Idag steg jag upp och åkte på skolan och hade lektion som vanligt på skolan sen så gick jag och mamma på stan. Jag köpte mig massa kläder och tjofs och fixa en present åt pappa. Sen då vi kom hem var jan och anette där och sen kom också astrid och allan. Vi åt och vad jag vart mätt. Helt sjukt mätt vart jag. Sen han jag bara duscha och kolla bdb så fick jag paj och satan i anushålet va mätt jag vart. Sen kom dan, stellan och carro och vi for och kolla på en bandymatch gp var med i. Han var enormt duktig tyckte jag och det var sjukt trevligt med folket där.

Jag är så enormt glad av att träffat kälarne gänget för jag har alltid så kul med dom oavsett vad man gör. Och aldrig något tjafs med dom heller. Imorn ska jag iaf ha middag här hemma med Carro och Stellan. Egentligen skulle jag, carro och maria ha men maria kunde inte :( det var väldigt tråkigt. Så då fick stellan hoppa in istället och Dan kanske kan men är inte säkert. Hoppas han kan.

Sen på onsdag så är det nå svenska redovisning och bandy. Är sjukt pepp inför den här matchen. På torsdag ska jag hem över dagen och sen på fredag så är det en liten fest. Så veckan kommer bli sjukt roligt.

Nästa vecka vet jag inte riktigt vad som händer men luktar filmkväll iaf... nu så ska jag fortsätta med boston tea party.

Tack och hej leverpastej

You better die young

22 November i år

Käre dagbok!

Märkte du? Jag skrev fel, killar får inte skriva Kära Dagbok. Dom måste skriva tjenare eller något annat tufft.
Men nu vill jag bara berätta det är några timmar kvar tills det är tacos och fotbollsavslutnin. Det är bra tycker jag. Fotboll är nog bland det bästa som finns men orkar inte förklara nå mycket men kolla på http://youtube.com/watch?v=QMm6ZiUO4ME och från 9:00 så kommer ni märka något fint i högen av killarna.

Men bort från det och vidare till annat, imorn hade jag tänkt kolla på Jocke, Kickan och Johan i kyrkan, det är inte likt mig för jag hatar typ kyrkor. Usch för dom! Menjag kände att det var något roligt att göra nu. Undra om det är ledig klädsel?
jag har ätit 9 våfflor idag och jag vart inte mätt. Jag har något fel som kan äta så mycket våfflor men det gör inte mig något för det är så enormt onödigt gott. Men nu ska jag sova igen någon kvart innan det är fotbollsavslutning. Jag vill också säga hur fint jag gjort ett skolarbete, man skulle göra en berättelse på 30 sekunder av att bara använda ljud och inte något tal med i berättelsen. Min handla om en kille som är skitnödig och skiter sönder en toalett och sen blir det ett hallelujah moment. Det var fint gjort utav mig.

Kanske man ska avsluta med en dikt till nu då man väl ha börjat...

Våfflor i stora lass
Rita har inte en fet tass
Jag ska äta tacos snart
Charlie är duktig på dart
Min hund kan inte rita


Tack och hej leverpastej


And I don't want the world to see me, när jag byter om

21 November Klockan 23:10

Tjenare!

Jag vill vara Bert, därför är min blogg lik hans dagbok. Jag fixa och pilla nu en liten stund och det är grejer som bara inte vill funka men förstår inte vad jag skriver fel. Nu är jag trött på koder. Men det som är fel är att är fel typsnitt på massa ställen av en konstig anledning, rubriken vill inte vara centrerad som jag skriver och  lite färger på olika texter. Och så är det lite småsaker som jag stör mig på men försöker väl fixa det någon annan gång.

Bert är väl något alla läst så jag behöver väl inte förklara något om det men det bästa jag vet från Bert som jag varit med om i verkliga livet och som många andra gjorda (har jag för mig) då Bert var som störst var att klämma en tjej på rumpan och säga "BALLA BALLA BALLA" och Jag och Jansson var lite konstig förr i tiden som vi nu också är och vi fick Natalie Linds lillebror Linus att göra det på en annan liten tjej då jag var dagbarn hos Jansson. Goda tider!

Gårdagen var en torsdag och vi spelade bandy. Jag vart jävligt sur som jag inte blivit på ett långt tag men nu har jag glömt bort det.... nästan. Men idag så har jag inte gjort mycket. Gick på skolan, åkte buss hem till hammarn, satte mig vid datorn. Sen var det middag, lite mer dator, sen en promenad sen hem och kolla lite idol. Jag hatar Johan Palm också och jag tycker synd om Anna som åkte ur men dock hatar jag hennes vibrato det får mig att vilja döda mig men inte lika mycket som Johan Palm. Efter idol har jag som sagt pillat med bloggen!

Imorn så är det fotbollsavslutning, och nu är det ju verkligen en avslutning för nu slutar jag med sporten.

vintern är här
alla förutom mig är sär
jag har inte 22 tår
om 3 dar fyller pappa år
och jag har inte köpt något


det var en dikt i stil som bert brukar göra. Älskar hur ingen rad hör ihop på något sätt och att sista raden inte rimmas heller.

Klart slut - varulvstjut


I’m not angry, I’m just saying sometimes goodbye is a second chance

hej, det var länge sen sist men det har inte hänt något nämnvärt från förra gången. Veckorna är samma som förut och gör samma saker. Men nu så känner jag inte för att skriva eller nåt sånt och känns som allt bara blir tråkigt. Nu har jag väl tappat massa läsare också, fast jag inte hade många innan heller.

Men, på torsdag är det bandy och jag ska fan göra allt för att göra mål för nu har först stellan gjort mål, sen jansson och då jävlar borde jag få göra mål!

På lördag är det fotbollsavslutningen också och då kommer en fråga jag aldrig vet riktigt vad jag ska göra med, ska jag fortsätta med fotbollen? finns mycket fördelar med att vara kvar, är så sjukt roligt i laget och sånt och allt runtom. Men nackdelen är att jag tycker det är drygt att åka till stugun 2 gånger i veckan för träning och så är det inet säkert att det blir ett lag. Och så är jag väl trött på träbänkar tror jag. Men gud vad tjock jag kommer bli om jag inte spelar fotboll, det ända jag gör för att röra mig och det är fan inte så mycket om man jämför med andra lag hur dom tränar. Men men jag kommer säkert på ett bra val.

nu vet jag dock inte vad jag ska skriva så nu är det väl dags att säga hejdå tror jag väl, tack och hej, leverpastej

Dagens låt: Shinedown - second chance

RSS 2.0